Zullen we het eens over .gouda hebben?

Plan direct een afspraak in!

Maak lokaal digitaal

Komt er naast .nl en .com ook een .gouda-domeinextensie? Binnenkort is er een nieuwe aanvraagmogelijkheid. Dan is het voor het eerst in 14 jaar mogelijk om nieuwe domeinextensies te beginnen. Krijgt het merk “Gouda” straks een digitale evenknie en kunnen Gouwenaars straks hun persoonlijke domeinnamen in gebruik nemen?

Meer over lokale extensies

Waarom samenwerken?

Als Dotlocal beheren we de twee lokale domeinextensies van Nederland (.amsterdam en .frl). Dat is niet voor niets: wij geloven in de kracht van lokaal. Zoveel zelfs, dat we ons actief inzetten, operationeel én financieel, om andere steden en regio’s te helpen bij het opzetten en uitrollen van lokale domeinextensies.

Onze ervaring helpt bij het beoordelen van de potentie, het opstellen van een solide plan, het probleemloos indienen van de aanvraag en het breed uitrollen naar de lokale gemeenschap.

Ons vertrouwen in lokale domeinextensies vertaalt zich in ons unieke businessmodel: Dotlocal doet de volledige investering in de aanvraag. Behalve tijd kost het de lokale gemeenschap niets. De investering in adoptie en marketing wordt wel gedaan door lokale partijen. De enige kleine lettertjes zijn dat de aanvrager garant staat voor een minimum – en zeer realistisch – aantal geregistreerde domeinnamen. Van alles wat er méér geregistreerd wordt, vloeit een deel van de omzet terug naar de aanvrager of de maatschappij.

Kennis­maken

Deel jij ons enthousiasme voor Gouda in het digitale domein? Dan komen we graag een keer op gesprek.

In de eerste kennismaking zullen we globaal ingaan op onder andere:

  • de kansen voor de stad
  • de raakvlakken met economie, cultuur en toerisme
  • het bepalen van de potentie
  • verbinding met en tussen stakeholders
  • de verwachte tijdlijn
  • de ondersteuning van Dotlocal

 

Uiteraard zullen wij ook onze ervaringen met de bestaande extensies delen. In vervolgafspraken gaan we meer de diepte in op specifieke onderwerpen als het businessplan, het aanvraagtraject, het beleid, de techniek, de marketing en de adoptie.

Stuur ons een e-mail, of maak direct een afspraak.

Part of
The Sharing Group

Dotlocal is onderdeel van The Sharing Group. The Sharing Group staat garant voor de investeringen. Met onze zusterbedrijven Metaregistrar en Mijndomein bedienen we een groot deel van de Nederlandse domein- en webhostingmarkt. Tijdens de uitrol zullen we deze merken én onze contacten met alle andere grote webhostingbedrijven in Nederland intensief inzetten om je nieuwe extensie een vliegende start te geven.

thesharinggroup.com