.app       .bike       .cam       .club       .gay       .new       .online       .restaurant       .school       .sport       .theater       .xyz    

De kracht van een .generic

Herkenbaarheid

Met een .generic spreek je een publiek aan dat zich bezighoudt met jouw onderwerp. Dat kunnen mensen over de hele wereld zijn (zoals de al bestaande .shop en .app), een specifieke niche (zoals het Duitstalige .versicherung) of iets ertussenin. Domeinhouders hoeven het onderwerp van jouw domeinextensie niet meer in hun domeinnaam te verwerken en vertellen dus meteen iets over hun (merk)identiteit. Zie jij de potentie al?

Keuzevrijheid

Bestaande domeinextensies zijn zo vol, dat korte, pakkende domeinnamen nauwelijks meer beschikbaar zijn. Met een .generic open je een nieuwe, lege extensieruimte: ultieme keuzevrijheid voor mensen die een domeinnaam met jouw extensie registreren. Dat is een groot voordeel, omdat je daarmee waardevolle domeinnamen als auto.jouwextensie, hotel.jouwextensie of naam.jouwextensie beschikbaar stelt.

Veiligheid

Een algemene domeinextensie is net zo veilig als bestaande domeinextensies. Jij bepaalt de eisen en voorwaarden die gepaard gaan met jouw domeinextensie. Zo houd je zelf de touwtjes in handen.

Voor wie

Voor wie is een .generic interessant? Iedereen die een idee heeft voor een unieke, algemene domeinextensie komt in aanmerking. De naam moet relevant genoeg zijn om in verhouding te staan tot de investering.

Zo regelen we dat

Wij zetten onze ervaring met .amsterdam (een wereldwijd bekend merk) en .frl (een sterk lokaal merk) in om je eigen .generic werkelijkheid te laten worden. Wij nemen je al het administratieve, juridische en technische werk uit handen. Samen creëren we een nieuw succesverhaal.

Kostenindicatie

Nog niet alle details zijn bekend, maar een goede indicatie voor de investering is ongeveer €600.000 voor de aanvraag en de eerste 10 jaar operatie. Daarbovenop komen de kosten van de aanvraaguren en het budget dat je aan marketing, promoties en overige activiteiten besteedt. De omzet komt uit de verkoop en jaarlijkse verlenging van domeinnamen, waarbij je voor de beste domeinnamen een hogere prijs kan vaststellen.

Advies en ondersteuning

Wij ondersteunen je graag in de aanvraag van je extensie en kunnen je vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden, inclusief financiering. Dit doen wij uiteraard op vertrouwelijke basis.